Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Möra chokladpinnar

 
  • Serverar: 26 portioner
Skriv ut

Goda

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka snabbt samman matfettet, socker, mandel, vetemjöl och äggulan till en deg. Ställ kallt att vila minst 1 timme.
  2. Hacka chokladen. Sätt ugnen på 200 grader. Klä en liten långpanna ca: 35x25 cm med bakplåtspapper.
  3. Ta fram den kalla degen och riv ca: 2/3 av den direkt ner i bakformen. Tryck ut degen med mjölade fingrar så att den täcker bottnen. Den ska vara ganska tunn.
  4. Rör Philadelphiaosten mjuk och bred ut den i ett tunt lager över degen. Strö över den hackade chokladen. Riv till sist över den sparade kalla degen.
  5. Strö råsocker över och grädda kakan i mitten av ugnen i ca: 25 minuter. Låt kallna i formen.
  6. Skär upp kakan i smala pinnar och servera

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.