Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladrulle

 
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Chokladrulltårtan smakar helt underbart med en fyllnig av hallon och vispad grädde.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägg och socker riktigt pösigt.
  2. Blanda potatismjöl, kakao och bakpulver. Sikta blandningen och rör ner den i smeten. Bred ut smeten i ett jämnt lager på plåt med bakplåtspapper. Grädda mitt i ugnen i ca 5 minuter.
  3. Sockra ytan och stjälp upp kakan på ett bakplåtspapper. Lossa försiktigt papperet. Pensla med kallt vatten om det sitter fast.
  4. Låt kakan svalna under papper och lätt fuktad duk. Vispa grädden. Är bären frysta bör de inte tinas i förväg. Rulla sedan ihop kakan från långsidan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.