Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladrulle med banan- och mintfyllning

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Kalasgod

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 250 grader. Klä en långpanna ca 30x40 cm med bakplåtspapper.
  2. Vispa äggen och sockret poröst.
  3. Blanda samman mjölet och bakpulver, sikta ner kakaon. Vänd ner mjölblandningen i äggsmeten och tillsätt kaffepulvret utrört i lite vatten.
  4. Bred ut smeten i långpannan och grädda kakan i 5 minuter.
  5. Stjälp upp kakan på sockrat papper och låt kallna. Smält chokladplattorna i vattenbad. Bre de mosade bananerna på kakan och bre därefter på chokladsmeten. Rulla ihop kakan från långsidan.
  6. Förvara kakan i kyl tills den ska serveras. Servera som den är eller med en klick vispgrädde och en mintchokladplatta till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.