Förföriska chokladrutor med en krämig topp av mocka.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 200 grader.
- Hacka chokladen och smält den tillsammans med smöret i bitar över vattenbad eller i mikron. Vispa ägg och socker pösigt. Rör ner smält choklad, mjöl och vaniljextrakt i äggvispet och blanda väl.
- Häll smeten i en liten långpanna klädd med bakplåtspapper. Grädda i mitten av ugnen i ca 20 minuter. Låt kakan svalna och skär den i bitar.
- Blanda snabbkaffet med varmt vatten tills det löst sig. Vispa eller rör det rumsvarma smöret poröst med florsocker. Tillsätt kaffet och rör tills det blandats helt i krämen.
- Häll mockakrämen i en sprits och spritsa en topp på varje chokladkaka. Det går också bra att klicka eller breda ut mockakrämen.
Publicerat den
15 februari 2014
Liknande recept
Skriv kommentar