Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladrutor med smörglasyr

 
  • Serverar: 25 portioner
Skriv ut

Mumsigt värre och en riktig kaloribomb.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör smör, socker och ägg poröst. Blanda ner alla de andra ingredienserna. Bred ut smeten i en liten bakpappersklädd långpanna, ca 20x30 cm.
  2. Grädda 20 min i 175 grader.
  3. Smält smöret till glasyren och rör i florsocker, grädde och vaniljsocker. Rör tills glasyren tjocknar och bred den sen över den kalla kakan.
  4. Smält chokladen i en väl stängd plastpåse som som läggs i varmt vatten. Klipp bort ett litet hörn på påsen och ringla chokladen över kakan.
  5. Låt allt stelna och skär i rutor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.