Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chorizo carbonara med sparris

(1 kommentar)  
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

En god variant av carbonara.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan och skär chorizion i mindre bitar under tiden.
  2. Skär sparrisen i mindre bitar och koka upp i lättsaltat vatten i ca 3 minuter och häll av vattnet och låt svalna.
  3. Stek korven och stäng av plattan (får inte vara för varmt) och blanda ner den kokta pastan med sparrisen och ägg gulorna och salta och peppra och strö över permensanost.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • monicadanell 6 februari 2010

    Herre gud vad gott tack för ett gott recept 5 poäng

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.