Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chorizogryta med sting

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Servera med ett gott bröd.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär bort rotänden och det grövsta gröna på purjolöken. Snitta på längden och skölj. Skölj och rensa paprikorna. Skär purjolöken, korven och paprikan i bitar. Låt bönorna rinna av i en sil.
  2. Värm oljan i en gryta med lock. Fräs purjolöken, paprikan och korven tills det börjar få färg. Häll över vattnet och vinägern.
  3. Lägg i bönorna och låt allt sjuda under lock i 10 – 15 minuter. Hacka persiljan grovt. Blanda i salt, nymalen svartpeppar och persilja.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.