Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Cidermarinerad fläskgryta

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Så otroligt gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda alla ingredienser till marinaden i en skål. Lägg i köttet.
  2. Fyll på med äppelcider tills det knappt täcker. Rör om. Låt marinera i kyl minst 3-4 timmar. Rör om då och då. Ta fram köttet och låt det rinna av. Spara marinaden.
  3. Hetta upp lite olja i en gryta, fräs köttbitarna, salta och peppra efter hand. Skiva champinjonerna och purjon. Dela squashen och gröp ur kärnorna med en sked.Lägg ner alltsammans i grytan, fräs några minuter.
  4. Häll i marinaden och fyll på med vatten så det knappt täcker, och en halv buljongtärning. Smaka av när den löst sig, den andra halvan kanske behövs, beroende på hur mycket du saltat under stekningen.
  5. Servera med t ex kokt ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.