Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Citron- och chilifiskburgare

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Smakrika burgare!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Låt ströbrödet svälla i mjölken ca 10 minuter. Skär fisken i små tärningar och grovhacka den sedan tills de börjar "smeta" lite. Skala och finhacka vitlök. Ta bort kärnor och mellanväggar och finhacka chilin.
  2. Blanda alla ingredienser till färsen och arbeta ihop till en smidig smet. Forma till 4 stora eller 8 små biffar och vänd dem i vetemjöl. Stek ca 4 minuter på varje sida i medelvärme eller tills de är genomstekta.
  3. Servera fiskburgarna i hamburgerbröd tillsammans med tillbehören.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.