Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Citron- och kardemummapannacotta

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Serveras med färska bär, en bärsås eller inlagda frukter och bär.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten i ca 10 minuter. Koka upp grädde, socker, kardemummakärnor och rivet citronskal.
  2. Ta av från värmen och sila bort kardemummakärnorna. Häll tillbaka blandningen i kastrullen och smält de väl urkramade gelatinbladen däri. Var noga med att röra blandningen jämn.
  3. Häll upp i glas eller koppar och ställ i kyl för att stelna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.