Krämig smak av citron och kokos.
Förbered gärna pajen dagen före, den blir bara godare av att stå och gotta sig lite.
451 kalorier per bit
29 g fett
6 g protein
42 g kolhydrater
Instruktioner
- Sätt ugnen på 200 grader.
- Mixa mjöl och smör till en smulig massa i en matberedare. Tillsätt ägget och kör till en deg.
Tryck ut degen i en form ca 24 cm i diameter med löstagbara kanter, låt vila i kylen 20 minuter.
Förgrädda pajskalet mitt i ugnen 10 minuter, sänk ugnsvärmen till 175 grader.
- Vispa smör och socker poröst i en bunke med elvisp. Vispa i ett ägg i taget.
Skrubba citronen i ljummet vatten, riv skalet och pressa juicen. Tillsätt citronskal och juice samt yoghurt och kokosflingor till fyllningen.
- Häll fyllningen i pajskalet och grädda i nedre delen av ugnen ca 45 minuter.
Publicerat den
8 mars 2010
Liknande recept
Skriv kommentar