Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Citrongravad lax med spröd vårsallad och gräslöksdipp

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Syrlig förrätt som flirtar med både smaklökarna och ögat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ihop salt, socker, krossade vitpeppar- korn och citronskal. Gnid in laxen med gravblandningen. Låt grava i kyl 1 dygn. Skär upp i portionsbitar när den är färdig.
  2. Gräslöksdipp: Blanda ihop alla ingredienser och servera dippen till laxen. Toppa med en spröd sallad av örter och skott.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.