Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Citronkokt torsk med räkor och dill

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En fräsch och lyxig fiskmiddag som du snabbt svänger ihop!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sås: Smält smör i en vid kastrull. Vispa i mjölet och späd med buljongen, lite i taget, under fortsatt vispning. Tillsätt morot, lök, lagerblad, citronskal (endast det gula) och citronsaft. Låt såsen koka ca 10 minuter. Smaka av med salt.
  2. Salta och peppra fiskbitarna och lägg ner dem i såsen. Sjud under lock ca 5 minuter. Blanda räkor och dill och strö över fisken innan servering.
  3. Servera fisken med kokt potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.