Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Citronpeppriga fiskfiléer med spenat och ljummen tomatsås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Det är got med färska örter! Därför använder jag både persilja och dill i tomatsåsen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär tomaterna i tärningar. Ansa och skiva salladslöken. Blanda olja, limesaft och vinäger i en liten kastrull. Koka upp under omrörning.
  2. Ta kastrullen från värmen och blanda i tomattärningar, lök, persilja och dill. Smaka av med salt och peppar.
  3. Skär fiskfiléerna i bitar. Salta och peppra. Stek fisken i smör, ca 2 min på varje sida. Ta upp fisken. Lägg i spenaten och låt den mjukna under omrörning. Servera fisken på spenatbädd med nykokt potatis. Fördela tomatsåsen över.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.