Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Cloudy Bay tårta

 
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Denna biskvitårta är döpt efter vinet med samma namn, som har smak av kiwi och krusbär.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smörj en långpanna 30x40 cm.
  2. Botten: Vispa äggvitor och socker poröst, blanda därefter ner hasselnötterna. Grädda kakan i 15-20 minuter på 200 grader i ugnen. Prova med sticka, ska nästan vara färdig - då är den klar. Låt svalna.
  3. Smörkräm: Rör ihop alla ingredienser och bred på botten. Låt stelna. Frys ev. tårtan, då är det lättare att få chokladen att fastna. Smörkrämen får ej vara fuktig eller blöt då man lägger på chokladen.
  4. Garnering; Smält blockchokladen tillsammans med lite olja, och bred den över smörkrämen. Skär i rutor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.