Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Corn dogs (majskorvar)

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Halloween tema.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda vetemjöl, majsmjöl, råsocker, bakpulver och salt i en stor skål. Tillsätt margarinet och blanda till en smulig massa. Blanda i det uppvispade ägget och mjölken och vispa till en slät smet.
  2. Torka av korvarna och spetsa dem på längden på grillspett. Doppa varje korv i smeten och se till att den blir jämntjockt täckt med hjälp av en slickepott.
  3. Hetta upp olja till 200° i en järngryta eller liknande och fritera de smettäckta korvarna i 4-5 minuter. Servera genast.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.