Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Couscous ceffa

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

En mild och kaneldoftande dessert. Servera med varm mjölk och mandel.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Häll couscous i en bunke, tillsätt varmt vatten, salt och smör.
  2. Låt grynen svälla 5 minuter, rör lite då och då med en slev.
  3. Rosta mandeln i en torr panna på medelvärme 5 minuter. Finhacka mandeln i en matberedare.
  4. Lägg upp couscousen på ett fat, strö över mandeln.
  5. Pudra över florsocker och kanel.
  6. Servera couscousen i små skålar med varm mjölk och extra florsocker- det ska vara sött.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.