Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Couscous med texmexsmak

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Lättlagat. Gott med lite hackad gullök blandat i gräddfilen eller med creme fraiche.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Gör så här Skala och finhacka löken. Skölj, kärna ur och tärna paprikor. Fräs lök och paprika i olja i en stekpanna. Tillsätt köttfärs och låt fräsa med tills den börjar få färg och blivit smulig. Häll över vattnet och tillsätt tacomixen. Låt puttra ca 10 min.
  2. Tillsätt majsen och vänd ner couscousen.
  3. Servera med strimlad isbergssallad och en gräddfilsklick.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.