Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Couscoussallad med räkor och krämig limeröra

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En färgsprakande, smakrik och nyttig sallad som passar lika bra som snabb kvällsrätt som till morgondagens lunch.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka couscousen enligt anvisning på förpackningen. Låt dra under lock ca 10 minuter. Rör ner smöret. Låt svalna.
  2. Skär grapefrukten i hinnfria klyftor. Skiva jordgubbar och avokado.
  3. Bred ut couscousen på ett uppläggningsfat. Toppa med grapefrukt, jordgubbar, avokado, salladsblad och räkor. Skiva salladslöken, hacka rödlöken grovt. Strö löken ovanpå salladen.
  4. Blanda keso, créme fraiche, limeskal, salt och peppar till en röra.
  5. Servera röra till salladen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.