Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Crabfishpaj

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Det låter kanske inte så gott, men jag lovar det är jättegott. Tabasco kan man utesluta, men gör inte det. Den ger pajen det där lilla extra. Perfekt vid buffé.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Kör ingredienserna till pajdegen i matberedare. Tryck ut i pajform. Ugn 200 gr ca 20 min.
  2. Hacka crabfishen. Blanda ihop alla ingredienserna till fyllningen. Fyll sedan pajskalet när det kallnat. Ställ kallt några timmar innan servering. Garnera med t.ex. räkor, dill, citron, ägg, rom....

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.