Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kall crabfishpaj

(1 kommentar)  
Kall crabfishpaj Kall crabfishpaj
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En jättegod paj som passar perfekt till kräftskivan.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ihop ingredienserna till pajskalet. Tryck ut i pajform och nagga med gaffel. Grädda i ugn ca 20 min i 200 grader, skalet ska vara fint gräddat och torrt. Ta ut och låt helt svalna.
  2. Hacka surimi sticksen. Hacka purjon. Blanda det med majonnäsen, chilisåsen, creme fraichen och ärtorna. Smaka av med salt, rejält med cayennepeppar, svartpeppar och några stänk tabasco. Häll över i det kalla pajskalet och låt stå över natten i kylen. Den blir för rinnig att äta på en gång!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Helg1 17 november 2013

    Jättegod och enkel att göra. Har fått mycket beröm för pajen och fått dela med mig av receptet.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.