Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Cube Bellini Peach rutor

 
  • Serverar: 30-40 portioner
Skriv ut

Mörk chokladbotten smaksatt med Cube Bellini Peach cider, med orange periskoglasyr. Alkoholfri variant: Byt ut cidern mot persikoarom. Cidern ger smak av persika och grapefrukt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smörj och bröa en långpanna, 30x40 cm. Vispa ägg och socker pösigt. Rör i margarin och vatten. Blanda de torra ingredienserna och vänd ner i smeten. Tillsätt cidern eller persikoaromen. Rör om så att allt blir väl blandat.
  2. Häll smeten i långpannan och grädda i 175 grader längs ned i spisen, 15-20 minuter.
  3. Glasyren: Smält smöret. Blanda hushållsfärgen med grädden och cidern (alt. arom) och häll i smöret. Tillsätt florsockret och rör om så allt blandas väl.
  4. Bred ut glasyren på kakan då den svalnat. Garnera med pärlemorsockerpärlor (finns att beställa hos Borgeby Kryddgård) och persikohalvor strax innan den ska serveras.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.