Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Cupcakes med frosting

 
Skriv ut

Cupcakes med vitchoklad i. Dekorera med valfri frosting!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör smöret tills det är helt fritt från klumpar, ha i allt socker och rör det poröst. Tillsätt äggen, ett i taget under omrörning. Blanda mjöl, bakpulver och kakao i en skål och rör ned det ( tillsätt ev mer kakao, beroende på tycke och smak!)
  2. Grovhacka chokladen och blanda i smeten. Späd med mjölk tills du får en härllig konsistens på smeten, den skall vara ganska fast.
  3. Grädda i 175 grader i ca 20 minuter.
  4. Frosting: Vispa smöret till det är helt slätt, det får inte vara några klumpar alls kvar. Tillsätt ost och vanilj, fortsätt vispa, vispa vispa. Sikta i florsockret, lite i taget tills du fått en tjock smet.
  5. Ett tips är att inte använda ligthvarianten på philadelphiaost, det blir mycket, mycket bättre med den vanilga, jag lovar!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.