Cupcakes med vitchoklad i. Dekorera med valfri frosting!
Instruktioner
- Rör smöret tills det är helt fritt från klumpar, ha i allt socker och rör det poröst. Tillsätt äggen, ett i taget under omrörning. Blanda mjöl, bakpulver och kakao i en skål och rör ned det ( tillsätt ev mer kakao, beroende på tycke och smak!)
- Grovhacka chokladen och blanda i smeten. Späd med mjölk tills du får en härllig konsistens på smeten, den skall vara ganska fast.
- Grädda i 175 grader i ca 20 minuter.
- Frosting:
Vispa smöret till det är helt slätt, det får inte vara några klumpar alls kvar. Tillsätt ost och vanilj, fortsätt vispa, vispa vispa. Sikta i florsockret, lite i taget tills du fått en tjock smet.
- Ett tips är att inte använda ligthvarianten på philadelphiaost, det blir mycket, mycket bättre med den vanilga, jag lovar!
Publicerat den
25 augusti 2008
Liknande recept
Skriv kommentar