Fisk blir man ju klok av, så ät gärna mera fisk...det här är gott!
Instruktioner
- Börja med riset. Tillaga enligt anvisning på förpackningen men tillsätt inte salt.
- Skölj och koka linserna i cirka 5 minuter. Smaka av med salt och peppar.
- Skiva purjolöken och fräs i smör, tillsammans med curry och gurkmeja, strö över socker. Spara lite av purjolöken till garnering.
- Dela fisken, lägg fiskbitarna på den frästa purjolöken och tillsätt vatten. Riv eller smula i fiskbuljongtärningen och häll på grädden. Lägg på lock och låt koka upp. Dra sedan direkt ner värmen.
- Låt sjuda tills fisken är klar, i cirka 5-10 minuter beroende på bitarnas storlek.
- Smaka av med salt och peppar, späd med mer grädde om det behövs. Toppa med den resterande purjolöken och den färska koriandern.
- Servera med råris, sallad och röda linser.
Publicerat den
17 augusti 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Kan man inte byta ut linser mot ngt annat!? Är inte min favorit... =)