Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Currymarinerade musslor i skal

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Perfekt som buffémat eller drink tilltugg

Ingredienser

Instruktioner

Rör ihop currypastan, currypulvret , vinägern och 4 msk av oljan i en skål. Hacka löken, morotten, sellerin och chilin i små bitar och stek i resterande av oljan till grönsakerna är mjuka. Salta efter smak. Skrubba musslorna och ta bort "skägget". Koka musslorna 5-8 minuter. Lägg över musslorna i en annan skål efterhand de öppnar sig. Kasta de musslor som inte öppnar sig. Ta bort musslorna från skalen och bland i en stor skål med grönsakerna och currymixen. Låt marinera i kylskåp minst 2 timmar helst upp till ett dygn. Spara ett skal till varje mussla. Innan servering klipp i koriander i blandningen och lägg fyllningen i skalen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.