Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Danska sketna ägg

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 3 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Torsdagslunch hos min fd. svärmor. Mycket gott!

Ingredienser

Instruktioner

Koka äggen tills de blir hårdkokta. Under tiden gör du såsen. Smält margarinet i en gryta och vispa i mjölet när margarinet smält. Tillsätt mjölk. Låt koka upp. Tillsätt senap, salt och peppar.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • Gillsan 19 maj 2008

    Det här får du full pott för. Längtar redan TILL NÄSTA PÅSKDAG HEHE. Du vet vad vi ska ha då, man har väl en stående inbjudan? Mvh gillsan

  • king200 7 juli 2008

    bara älskar det har jag ätit hos dig i många år en femma i betyg

  • nay 23 januari 2011

    hej jag förstår inte det här receptet . det står bara koka äggen och hur man gör såsen. jaha och sen då? ska man äta hela rostade ägg men brödskivor och senapssås? vill gärna veta mvh

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.