Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Dill och cashewnötskex

 
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Raw food eller så kallat levande föda är mat som aldrig ska hettats upp till över 42,5 grader, detta för att behålla alla näringsämnen. Här är ett recept från Renée Voltaire. Har inte själv hunnit testa detta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg cashewnötterna i en mixer tillsammans med dill och pressad lime. Salta och mixa till en slät smet. Om du har svårt att få knivarna i mixern att snurra, tillsätt en skvätt vatten.
  2. Bred ut dippen tunt på ett Teflex (vaxat bakplåtspapper) och torka i en torkugn på låg temperatur i ca 15 timmar eller tills kexet torkar. Du kan också göra dessa kex på lägsta möjliga temperatur i vanling ugn. Se till att släppa ut fukten ur ugnen med jämna mellanrum.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.