Ägg är fast food när den är som bäst.
Näringstät och mättande. Kålsalladen ger ett fint tuggmotstånd.
Instruktioner
- Blanda vitkål och persilja med vinäger, ½ krm salt och 1 tsk olivolja. Strö över russinen.
Dela och kärna ur avokadon, gröp ut och mosa köttet tillsammans med citronjuice, 1 tsk olivolja och pressad vitlök. Krydda med ½ krm salt och ½ krm peppar.
Vispa ihop ägg och grädde, krydda med 1 krm salt och ½ krm peppar, rör ner dillen.
- Värm 1 msk smör i en liten stekpanna, häll i äggsmeten och rör runt lätt med en gaffel.
När omeletten börjar stelna, lägg räkorna över halva omeletten, vik över den andra halvan över räkorna och låt dem bli varma.
- Servera omeletten med lite finskuren dill, vitkålssallad och avokadoröra.
Publicerat den
15 januari 2010
Liknande recept
Skriv kommentar