Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Dilldoftande fiskgryta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Den här fiskgrytan tyckte jag var otroligt god. Enkel, tar endast 20 minuter att göra.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina fisken så mycket att den kan skäras i bitar. Skölj och strimla purjolök.
  2. Fräs purjolöken i oljan i en kastrull. Lägg i fiskbitarna. Häll över tomaterna och smula i buljongtärning. Låt koka på svag värme under lock 5-8 minuter.
  3. Lägg i ärtorna och låt dem bli varma. Strö över dillen och smaka av med salt och peppar. Servera med ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.