Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Dinkelmuffins med rostade nötter

 
Skriv ut

Härlig smak av rostade nötter har deessa lättbakade muffins som vi bakat med två sorters dinkelmjöl

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugn på 225 grader Blanda alla torra ingredinserna. Vispa samman ägg, kesella och mjölk. Rör ner det bland de torra ingredienserna.
  2. Klicka ut smeten i muffinsformar eller i en smord muffinsplåt. Grädda mitt i ugnen ca 10 minuter. Blir 16 st

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.