Näringsrikt och magert fläskkött i kombination med mjuk, smältande ost. Som pricken över i smaksätts ruladerna med färsk dragon.
Instruktioner
- Lätt schnitzlarna plant på arbetsbordet. Blanda osten med 2 msk senap, salta och peppra. Skölj och torka av dragonen och ta av dragonbladen från kvistarna.
- Bred ostkrämen över köttet och strö hälften av dragonbladen ovanpå. Rulla ihop schnitzlarna och fäst med tandpetare. Krydda ruladerna med salt och svartpeppar. Skölj och ansa salladslöken.
- Smält smöret i en stekpanna med lock och lägg i ruladerna. Bryn den kraftigt runtom. Lägg salladslökarna runtom ruladerna och bryn dem hastigt. Häll över det vita vinet och 1 dl kallt vatten. Tillsätt lagerblad och resten av senapen. Rör om och sänk värmen. Lägg på locket och låt sjuda 15 minuter.
- Hacka resten av dragonbladen grovt. Ta upp de färdiga ruladerna ur skyn, skär dem i skivor och ställ dem varmt. Rör ner crème fraiche i såsen och blanda ner den hackade dragonen. Smaka av med salt och svartpeppar.
- Lägg upp ruladerna på förvärmda tallrikar. Placera salladslöken bredvid och häll över såsen. Strö över grovmald pepparmix och servera.
Publicerat den
17 mars 2011
Liknande recept
Skriv kommentar