Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Dragonrulader med ostkräm

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Näringsrikt och magert fläskkött i kombination med mjuk, smältande ost. Som pricken över i smaksätts ruladerna med färsk dragon.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lätt schnitzlarna plant på arbetsbordet. Blanda osten med 2 msk senap, salta och peppra. Skölj och torka av dragonen och ta av dragonbladen från kvistarna.
  2. Bred ostkrämen över köttet och strö hälften av dragonbladen ovanpå. Rulla ihop schnitzlarna och fäst med tandpetare. Krydda ruladerna med salt och svartpeppar. Skölj och ansa salladslöken.
  3. Smält smöret i en stekpanna med lock och lägg i ruladerna. Bryn den kraftigt runtom. Lägg salladslökarna runtom ruladerna och bryn dem hastigt. Häll över det vita vinet och 1 dl kallt vatten. Tillsätt lagerblad och resten av senapen. Rör om och sänk värmen. Lägg på locket och låt sjuda 15 minuter.
  4. Hacka resten av dragonbladen grovt. Ta upp de färdiga ruladerna ur skyn, skär dem i skivor och ställ dem varmt. Rör ner crème fraiche i såsen och blanda ner den hackade dragonen. Smaka av med salt och svartpeppar.
  5. Lägg upp ruladerna på förvärmda tallrikar. Placera salladslöken bredvid och häll över såsen. Strö över grovmald pepparmix och servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.