Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Drömrulltårta

 
Skriv ut

Glutenfri

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägg och socker poröst. Blanda potatismjöl med Pofiber, kakao och bakpulver.
  2. Sikta ner mjölblandningen och rör om tills det är väl blandat. Bred ut smeten på ett bakplåtspapper i en långpanna, 30 x 40 cm.
  3. Grädda i 225 °C, 5-8 minuter.
  4. Stjälp upp kakan på ett sockrat papper och dra av pappret som kakan bakats på. Täck med handduk så att den inte torkar.
  5. Rör margarin och florsocker poröst, tillsätt vaniljsocker och rör ner äggulan. Bred fyllningen på kakan och rulla ihop den med hjälp av det sockrade pappret. Låt den ligga kallt en stund innan den skärs upp.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.