Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Dubbla fisksorters wraps med tunnbröd, smältost, sallad, dressing

 
Skriv ut

Riktigt god som tunnbröds rulle med två fisksorter, men inga mått är exakta till hur många rullar du vill göra till fisken men detta räcker till ca 4 rullar och mjukost bitarna är viktigt med olika smaker som paprika, svamp, skinka, gräslök mm som smälts och blandas ihop

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka tomaterna, gurkan, rödlöken och salladen och lägg grönsakerna var för sig på en stor tallrik. Strimla laxen i långa smala bitar
  2. Stek fiskpinnarna på vardera sida i lite smör, krydda lite med örtsalt ,svartpeppar och ganska mycket av pizzakrydda i slutet av stektiden och lägg upp på ett fat tex. Lägg alla småostar med olika smaker från paketet i en kastrull och blanda på lagom värme tills det blir smältost men späd lite med vatten så ostsåsen blir lite tunnare
  3. Nu lägger du tunnbrödet på en tallrik med lagom mängd folie eller bakplåtspapper under. Lägg tex 2-3 fiskpinnar i ena hörnet av brödet (beroende på hur stort brödet är) med en lika lång tunn strimla lax strax bredvid på vardera sida och 2 laxstrimlor utanpå .
  4. Sen ringlar du över "lagom" mängd smältost över fisken mums. Sen lägger du grönsaker, hur mycket du vill av varje sort, bredvid fisken och sprudlar över orientdressingen på grönsakerna. Nu rullar du ihop hela tunnbrödet till en rulle medans folien följs åt lite utstickande runt om
  5. Du kan även använda andra dressingar som bearnaise sås, remouladdressing eller vitlöksdressing mm som du kanske gillar bättre och annan smältost?
  6. Smaklig måltid

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.