Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Duva al chiockolato

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

Filéa duvan så att du får ut 2 duvbröst per duva. När du gjort det, tag då duvskrovet och fräs på det med schalottenlök tills du får en fin färg på skrovet. Häll på vatten och lägg i lite lagerblad. Låt koka ner lite och sila sedan. Smält 1 dl socker, häll på duvfonden och tillsätt amaronevinet. Låt det sedan koka ner lite, tillsätt lite färsk timjan och rosmarin. Låt den koka ner lite tills den blir lite tjock och sila den. Sedan rör du i chokladen. Halstra duvbrösten på båda sidor i ca 2 min per sida. Lägg upp på en varm vit talrik Napera vackert med chokladsås och timjan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.