Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Egen fiskmixcrazy stuvning med pommes

 
  • Serverar: 3 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Ja som he låt men gotti gott blev de och lite annars än fish n chips. Måtten är ju inte exakta direkt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek fiskpinnarna och dela varje fiskpinne i 3 bitar.
  2. Lägg i avrunnen tonfisk och alla ingredienser till såsen i en panna och koka upp så såsen den reder sig och tjocknar och tillsätt mer fond eller kaviar som sälta. Smaka av. Lägg i fiskpinnarna och puttra upp och smaka av med peppar.
  3. Serveras med pommes eller potäter eller pasta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.