Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Eldig räkcocotte med pepparrot

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En variant på heta räkor

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina och skala räkorna.
  2. Skär fänkålen grovt och koka under lock i 2 dl lättsaltat vatten i ca 5 minuter. Tärna äpplet fint med skalet kvar. Finriv pepparroten.
  3. Blanda räkor, fänkål, äpple och pepparrot. Smält smöret och häll det över. Krydda med körvel, salt och peppar.
  4. Fördela i fyra ugnssäkra portionsformar. Ställ formarna på grillen och låt dem bli varma, 5-6 minuter beroende på värmen. Servera genast. med bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.