Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ellens Kalkon

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Kalkonfest för fågelsugna

Ingredienser

Instruktioner

  1. Torka köttet, salta o peppra runt om. Bryn till fin färg i en stekgryta. Späd med vinet, smaksätt med fond eller buljong, lägg i lagerbladet . Locket på. Låt sjuda på svag värme ca 20 min, tag upp köttet linda in det i folie med en handuk runt för att hålla värmen .
  2. Koka upp skyn med vatten och grädde , vispa i mjölet, sjud 5 min och smaka av med salt, peppar, socker och ev lite mer av fonden . Skiva köttet, servera med sås,klyft potatis samt svartvinbärs gele`.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.