Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Emmas brownie- och fudgecupcakes!

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Dom är himmelskt goda! Kom på receptet, gjorde receptet, och det blev hur lyckat som helst! :-)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt på ugnen på 180 grader.
  2. Ta rumstempurerat smör och vispa ihop med sockret till en mjuk smet. Tillsätt ägget och rör om. Rör sedan ihop mjöl, bakpulver och kakao och vispa i det i smeten. Häll i 1 msk mjölk och rör om.
  3. Hacka chokladen fint, gör ingenting om det är små bitar, det är bara gott. Rör i det i smeten, och hacka sedan fudgen i mindre bitar. Häll även i den i smeten och rör om väl.
  4. Sätt i muffinsformarna i en muffinsform, detta är för att få perfekt stadga eftersom det är en ganska "tung" smet (kan gå att hälla i smeten i dubbla muffinsformar om man inte har någon muffinsform).
  5. Sätt in dom och låt grädda i ca 20 minuter mitt i ugnen. Dom kommer vara lite gungiga när du tar ut dom, men låt dom stå i kylskåpet ett tag så sätter dom sig.
  6. Vispa grädden, och hacka mörk choklad. Ta ut muffinsarna när dom är kalla, spritsa på grädden och strö över choklad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.