- Serverar: 4-6 portioner
- Tid: 40 minuter
Skriv ut
Gjorde dessa igår till middag och de blev riktigt uppskattade.
Instruktioner
- Ugn 250 grader.
- Bryn färsen i smöret och salta och peppra efter smak.
- Hacka under tiden purjolöken och champinjonerna.
- Blanda hacket med den brynta färsen och låt det brynas några minuter, häll sedan i de kokta riset.
- Tillsätt sambal samt vattnet rör om och smaka av. Låt det puttra till vattnet har dunstat och tillsätt kidneybönorna.
- Bred créme bonjour på tortillabröden och fördela färsen som en sträng i mitten på bröden.
- Fördela sedan fetaosten på toppen och rulla ihop dem, lägg dem i en ugnsfast form strö över riven ost efter smak och gratinera i ugnen tills de är gyllenbruna ca. 10 min
- Servera med en god sallad
Publicerat den
14 september 2009
Liknande recept
Skriv kommentar