Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Enchiladas

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Gjorde dessa igår till middag och de blev riktigt uppskattade.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 250 grader.
  2. Bryn färsen i smöret och salta och peppra efter smak.
  3. Hacka under tiden purjolöken och champinjonerna.
  4. Blanda hacket med den brynta färsen och låt det brynas några minuter, häll sedan i de kokta riset.
  5. Tillsätt sambal samt vattnet rör om och smaka av. Låt det puttra till vattnet har dunstat och tillsätt kidneybönorna.
  6. Bred créme bonjour på tortillabröden och fördela färsen som en sträng i mitten på bröden.
  7. Fördela sedan fetaosten på toppen och rulla ihop dem, lägg dem i en ugnsfast form strö över riven ost efter smak och gratinera i ugnen tills de är gyllenbruna ca. 10 min
  8. Servera med en god sallad

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.