Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Eriks låda

 
  • Serverar: 1-3 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Ej nyttig, men mycket god!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 C.
  2. Smörj en ugnsfast form. Häll i chipsen så de täcker botten och lite mer om du vill.
  3. Strö all tonfisk jämt fördelat över chipsen. Blanda champinjonsoppan och grädden i en skål. Häll det jämt fördelat över chipsen och tonfisken.
  4. Ställ formen mitt i ugnen och låt stå c:a 20 - 25 minuter. Allt ska vara genomvarmt och lagom gräddat.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.