Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Estnisk krabbsallad

 
  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

god och lättgjord

Ingredienser

Instruktioner

Skär crabstick i bitar eller smula krabbköttet. Hacka löken fint Koka riset enl beskrivning på paketet Låt riset kallna Skär äpplet i små tärningar Blanda kesella och majonnäs Rör ner senapen. Blanda alltsammans och packa i en glasskål Låt stå svalt en stund Välv upp den på ett fat. Garnera med sallad, tomat och gurka.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.