Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Exotisk fruktsallad med honungscreme

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Stjärnanis ger raffinerat god smak.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med kokosflarnen. Sätt ugnen på 175°. Smält smöret och blanda det med kokosmassan och apelsinskal. Klicka ut till 12 kakor på bakplåtspapper. Platta ut dem till ca 5 cm i diameter. Grädda i mitten av ugnen tills kakorna börjar få färg, ca 8 min. Låt kakorna svalna på plåten och lägg över dem på galler.
  2. Koka juice, honung, stjärnanis och kardemumma i en kastrull ca 1 min. Låt lagen kallna. Kärna ur frukten och skär den i bitar. Blanda med bären. Häll över lagen, låt dra ca 30 min. Vispa grädden och rör ner matyoghurt och honung.
  3. Servera salladen med honungscrème och kokosflarn

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.