Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Exotisk gratinerad fruktsallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En enkel och fräsch efterrätt som toppas med limekräm.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Blanda créme fraiche med limesaft, finrivet skal och florsocker. Skala ananas och mango coh skär i mindre bitar. Dela och gröp ur passionsfrukterna.
  3. Varva frukterna i ugnsfasta portionsformar. Toppa med socker och gratinera i ugn i ca 5 minuter tills sockret börjar bubbla och frukten fått lite färg.
  4. Servera varma med limekräm.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.