Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Exotisk riswok

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Alla kommer att älska den häftiga smaken på denna polynesiska risrätt. Den korta tillagningstiden gör inte rätten sämre.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda buljong, salladslök, soja och hoisinsås i en skål. Blanda väl.
  2. Hetta upp 1 tsk olja i en teflonwok eller stekpanna. Häll i äggvitorna och stek dem tills de är fasta. Vänd dem och stek ca 1 minut på andra sidan. Lägg över dem på ett fat och strimla dem.
  3. Hetta upp resten av oljan på medelvärme. Tillsätt riset och bryn det under omrörning ca 2 minuter.
  4. Tillsätt sockerärter, babymajs, ananas, vattenkastanjer, buljongblandningen och äggstrimlor. Bryn dem under omrörning tills allt är genomvarmt ca 5 minuter. Lägg upp riset på ett serveringsfat och servera genast.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.