Alla kommer att älska den häftiga smaken på denna polynesiska risrätt. Den korta tillagningstiden gör inte rätten sämre.
Instruktioner
- Blanda buljong, salladslök, soja och hoisinsås i en skål. Blanda väl.
- Hetta upp 1 tsk olja i en teflonwok eller stekpanna. Häll i äggvitorna och stek dem tills de är fasta. Vänd dem och stek ca 1 minut på andra sidan. Lägg över dem på ett fat och strimla dem.
- Hetta upp resten av oljan på medelvärme. Tillsätt riset och bryn det under omrörning ca 2 minuter.
- Tillsätt sockerärter, babymajs, ananas, vattenkastanjer, buljongblandningen och äggstrimlor. Bryn dem under omrörning tills allt är genomvarmt ca 5 minuter. Lägg upp riset på ett serveringsfat och servera genast.
Publicerat den
24 april 2008
Liknande recept
Skriv kommentar