Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Exotisk yoghurtpannacotta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En fräsch och vacker dessert som blir en bra avslutning på en god middag.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp grädde, socker och urskrapade vaniljfrön i en kastrull. Ta kastrullen från värmen och låt dra i 5 minuter. Lägg gelatinbladen i kallt vatten i 5 minuter. Krama sedan ur dem och rör ner dem i den varma gräddblandningen.
  2. Sila blandningen och rör ihop den med yoghurten. Skrapa ur fruktköttet ur passionsfrukterna och vänd ner det. Mixa mangon och fördela massan i bottnen av fyra portionsformar eller glas (vackrast blir det med glas så man ser de två lagren). Häll yoghurtgrädden över mangon i glasen och ställ kallt att stelna i minst 4 timmar.
  3. Toppa pannacottan med mango i bitar och grovhackade pistagenötter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.