Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Yoghurtpannacotta med hallonsås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Lättlagad efterrätt, som passar som avslutning på en kraftig måltid.

Ingredienser

Instruktioner

Koka grädde, socker, vaniljstång och kanelstång i 1-2 minuter. Låt stå medan gelatinen löses upp. Låt gelatinbladen ligga i kallt vatten några minuter. Krama ur dem, lägg i kastrull tillsammans med hälften av gräddblandningen och smält på svag värme. Blanda med resten av grädden och sen med yoghurten. Häll upp i glas och låt stå i kylen i minst 4 timmar. Blanda hallon med socker och mixa. Sila bort kärnorna i en sil. Vid serveringen, klicka på såsen och dekorera gärna med några hallon.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.