Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fänkåls- och äppelröra med dijonnaise

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Majonnäs och dijonsenap gör mycket gott. Gillar du inte hettan i dijonsenapen kan du bara ta lite mindre. Men fänkål och äpple får du inte dra ner på! Laktosfri och äggfri. Äggfri majonnäs? Finns på Astrid & Aporna, men även Coop X-tras lättmajonnäs är äggfri.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Halvera fänkålsståndet och skär bort den hårda roten. Skiva sedan fänkål och äpple fint. Lägg ner i en skål.
  2. Blanda ihop créme fraiche eller yoghurt, majonnäs, dijonsenap, salt och peppar i en annan skål. Vänd ner i fänkåls. och äppelblandningen. Låt stå lite innan serveringen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.