Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Färgglad chokladtryffel

 
  • Serverar: 30 portioner
Skriv ut

Trevliga och färgglada tryfflar förgyller alltid vilken stund som helst!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp grädden i en kastrull. Lägg i hackad choklad och rör om så att chokladen smälter. Tillsätt smöret, skuret i tärningar. Blanda i honung och rom/likör.
  2. Låt svalna i rumstemperatur. Häll i en spritspåse och spritsa ut i lagom stora klicka på bakplåtspapper. Låt stelna i kylen i ca 4 timmar.
  3. Färga socker med några droppar karamellfärg och lägg varje färg i en egen skål. Lägg kakao i en annan skål och florsocker i ytterligare en. Ta fram chokladen, rulla till kulor och rulla dem därefter i respektive topping.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.