- Serverar: 30 portioner
- Tid: 20 minuter
Skriv ut
Snygga och oemotståndliga...
Instruktioner
- Man börjar med att blanda margarinet, strösocker, mjölet och mjölken till en mjuk och smidig deg. När den hara blivit mjuk och smidig skär man ananas i små bitar som man häller i tillsammmans med karamellfärgen.
- Sedan lägger man degen på t.ex. bordet (det går lika bra att göra det någon annan stanns) och gör den som en långkorv och skär korven i lagom stora bitar. Sedan gör man en grop i mitten av kakan med hjälp av fingret. Sedan ställer man in kakorna i ungen i ca 14 minuter.
- När kakorna är redo att komma ut ur ungen måste dom svalna så då smälter man chocklanden, var försiktig så du inte bränner chocklanden. Sedan ska man hälla den smälta chockladen i gropen och sedan är det bara att låta chocklanden smälta...
- Nu är det bara att servera, mums !!
Publicerat den
20 februari 2012
Liknande recept
Skriv kommentar