Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mumsiga färgglada ananas och chocklad kakor

 
  • Serverar: 30 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Snygga och oemotståndliga...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Man börjar med att blanda margarinet, strösocker, mjölet och mjölken till en mjuk och smidig deg. När den hara blivit mjuk och smidig skär man ananas i små bitar som man häller i tillsammmans med karamellfärgen.
  2. Sedan lägger man degen på t.ex. bordet (det går lika bra att göra det någon annan stanns) och gör den som en långkorv och skär korven i lagom stora bitar. Sedan gör man en grop i mitten av kakan med hjälp av fingret. Sedan ställer man in kakorna i ungen i ca 14 minuter.
  3. När kakorna är redo att komma ut ur ungen måste dom svalna så då smälter man chocklanden, var försiktig så du inte bränner chocklanden. Sedan ska man hälla den smälta chockladen i gropen och sedan är det bara att låta chocklanden smälta...
  4. Nu är det bara att servera, mums !!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.