Den här lätta och ljuvliga pastasalladen är en härlig rätt. Perfekt för sommarens luncher utomhus.
396 kcal/portion
Instruktioner
- Koka pastan i rikligt med vatten i en stor kastrull enligt paketets anvisningar, eller tills pastan är al dente. Låt pastan rinna av, spola under kallt vatten och lägg pastan i en skål. Blanda crème fraiche och pesto och ställ åt sidan.
- Blanda olivolja och pressad vitlök i en stor skål. Blanda ner rödlök, skivad zucchini, cocktailtomater och sparris. Hetta upp en stor grillpanna på hög värme och bryn grönsakerna i omgångar, ca 2-3 minuter, vänd en gång.
- Ta upp grönsakerna ur pannan och ställ åt sidan. Lägg paprikastrimlorna i ett lager i grillpannan och bryn 1-2 minuter tills de börjat mjukna och bli svarta på kanterna. Ta upp paprikan ur pannan. Lägg över alla grönsaker i skålen med pasta. Tillsätt pestodressingen och blanda väl. Ät pastasalladen genast ljummen eller ställ salladen en stund i kylen och ät den kall.
Publicerat den
24 september 2009
Liknande recept
Skriv kommentar