Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Färgrik pastasallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Den här lätta och ljuvliga pastasalladen är en härlig rätt. Perfekt för sommarens luncher utomhus. 396 kcal/portion

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan i rikligt med vatten i en stor kastrull enligt paketets anvisningar, eller tills pastan är al dente. Låt pastan rinna av, spola under kallt vatten och lägg pastan i en skål. Blanda crème fraiche och pesto och ställ åt sidan.
  2. Blanda olivolja och pressad vitlök i en stor skål. Blanda ner rödlök, skivad zucchini, cocktailtomater och sparris. Hetta upp en stor grillpanna på hög värme och bryn grönsakerna i omgångar, ca 2-3 minuter, vänd en gång.
  3. Ta upp grönsakerna ur pannan och ställ åt sidan. Lägg paprikastrimlorna i ett lager i grillpannan och bryn 1-2 minuter tills de börjat mjukna och bli svarta på kanterna. Ta upp paprikan ur pannan. Lägg över alla grönsaker i skålen med pasta. Tillsätt pestodressingen och blanda väl. Ät pastasalladen genast ljummen eller ställ salladen en stund i kylen och ät den kall.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.